Villmarksleir

Vilmarksleiren er et skogsområde som ligger ned mot elva Driva. På totalt er 100 mål. Vilmarksleiren blir etablert i 1989 og vi samarbeider med Nerviken å tilbyr aktiviter og overnattinger som et total koncept.

Ta kontakt med oss for et pristilbud.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære aktivitet.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. En guide vil ta dere gjennom oppleggene og deler ut poeng til vinnerne. På slutten kårer vi et vinnerlag. Oppleggene inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Edderkoppnettet, Pil og Bue, Månebrua, Domino, Kassetstabling og mer!

Oppdragene vi har i Tvekampen kan gjennomføres enten dere er 5 eller 150, som ren samhandling (min 5 deltakere), eller som lagkonkurranse (min 8 deltakere). Denne aktiviteten er vel egnet til alle grupper, fra utdrikkingslag og vennergrupper til skolegrupper og bedrifter. I denne aktiviteten er det samarbeidet og vinnerinstinktet som kommer i fokus!

 

Gapahuktunet

I vilmarksleiren finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted.

Overnatting: Sover ute under tak. Kreves soveposse og liggeunderlag. Plass til 30.

Her finnes det også utedo og vann.