Villmarksleir

Dette er aktiviteten for de som ønsker å gjøre noe sosialt og engasjerende. Tvekampen er en lagkonkurranse der samarbeidsånd og konkurranseinstinkt kan blomstre!

Hvert oppdrag som utføres er poenggivende, og vi kårer et vinnerlag. Oppdragene er aktiviteter som Labyrinten, Kjempepuslespillet, Pyramiden, Domino, Øksekasting, Spindelvevet, Bueskyting, Figurlikhet, Øyhopping og Måneferd.

Tvekampen er lagt opp som ei rundløype der oppdragene er plassert på hver stasjon i denne rundløypa. Tvekampen har tilsammen 10 oppdrag som blir presentert av en guide for hver gruppe. Aktiviteten passer godt til utdrikkingslag, vennegjenger så vel som til skolegrupper og bedriftsgrupper.

Lyst til å prøve? Ta kontakt med oss for et pristilbud.

Oppmøte er i Villmarksleiren, som ligger 5 km fra Oppdal sentrum og vi bruker et stort og variert terreng til denne aktiviteten. Tvekampen er vår mest besøkte aktivitet.

Varighet:  2 t
Pris:        450 kr pp
Tilgjengelighet:  hele året

Tvekampen som teambuilding

Legg opp til teambuilding der samhold og samarbeid om løsningen er i fokus. Tvekampen som teambuilding kan gjennomføres som konkurranse mellom flere lag. Passer for bedrifter som ønsker å legge opp aktiviteten i tråd med samlingen og ønsket formål.

Passer for bedriftsgrupper fra 8 – 150 personer
Varighet 2 t eller 3 t
Alle dager unntatt lørdager
Pris: 450 kr pp for 2 t og 550 kr pp for 3 t