Rafting i Oppdal

Opplev Oppdal rafter på Driva og tilbyr 3 ulike raftingturer. Raftingturene er inndelt etter vanskelighetsgrad og er tilpasset med aldersgrenser for Normalturen, Barne- og familieturen og Gråura ekspert. Alle strekningene byr på fine naturopplevelser med stryk av ulik karakter og vanskelighetsgrad. Les om turene og se bilder fra turene her.

IMG_7771


Rafting Normalturen på Driva

Copy_of_IMG_0445

Dette er en morsom og variert raftingtur på middels grad. Turen starter rolig før vi får en rekke karakteristiske stryk som er navngitt etter sin karakter og raftinghistorie; Pyramidesteinen, Hakka, Ålmadroppet, Haikjeften, Brukarene, Vengavoll, Gammastryka, S-svingen, Bruhølen, Gydasteinen, Fliphølen og til slutt Annestryket. Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Ca 14 km, 3 t totaltid. Variert vannføring grad 2 - 4
Aldersgrense: 15 år på grad 3, 18 år ved høgere vannstand.
Krav til svømmeferdighet og normal, god helse. Ingen forkunnskaper med rafting kreves for rafting på denne strekningen.

Avganger: Kl 10:30 og 14:00 
Ta med: ullsokker og joggesko, ull- eller superundertøy/polypropylene, badetøy, håndkle.
Sesong fra mai - medio september.
Forhåndsbestilling på tlf 72404180 eller på www.opplevoppdal.no inntil 2 dg før ønsket tur.
les mer
gå til bestillingsskjema

 

Barne- og familieturen

 Strekningen for barne- og familieturen er ca 4 km lang og går fra Driva til Raftingsenteret. Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter vi i garderobene og kjører så raftingbussen opp til startsstedet ved Skorem bru. Her blir det gitt sikkerhetsbriefing og padleopplæring. Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Det står hopping fra klippe på programmet de periodene vannføringen tillater det. Jumprock er en populær klippe som gir barna sug i magen. De største strykene kommer i første del av turen, og så roer strekningen seg med store åpne partier gjennom den vakre Drivdalen. Vi legger inn så mye bading vi kan etter vannføring, temperatur og ønsker fra deltakerne. Denne strekningen bruker vi også på skoleturene der ungene er under 15 år.

IMG_2448  IMG_1812

Varighet: 2 timer
Avgang: 10:30 
Ta med: ullsokker og joggesko, ull- eller superundertøy/polypropylene, badetøy, håndkle.
Forhåndsbestilling på: tlf 72404180 eller på www.opplevoppdal.no inntil 2 dg før tur.

flere bilder

Gråura

Denne turen er rafting på høyeste vanskelighetsgrad (  lV-V ), og er den ultimate raftingturen  for de med raftingerfaring. Turen går fra Ishoel til Liahjell og inneholder stryk av ulik karakter og høg vanskelighetsgrad. Strekningen har utfordrende linjer og dette er teknisk krevende rafting - men vanvittig morsom og spennende. Inngangsstryket Storfallet er den første prøven... Denne inngangsporten kan minne om Hells gate fra Ringenes Herre. 18 års aldersgrense.

11.08_norm_111 vr2010_258

Avganger: 10:30 alle dager unnatt lørdag. 
Kun tilgjengelig ved lavere, normal vannstand fra månedsskiftet juli/august. Pga vannføring er det ikke hver sesong vi kan kjøre denne strekningen.
Minimum 8 deltakere per avgang. Deltakelsen krever at man har raftet tidligere, er svømmedyktig og har normal god helse.
Ta kontakt for mer informasjon og booking av tur. 

Tilbake til rafting

Til aktivitetsoversikten

Gå til bestillinsskjema