Lagaktiviteter i Villmarksleiren

Aktiviteter og Zipline Park for skolegrupper, familier, bedrifter, utdrikkingslag og vennegjeng. Ta en tur i skogen med en av vår guide og skape mye moro, engasjement, og minner! I Villmarksleiren finnes det en aktivitet som passer til alle sammen for å bryte grenser og å virkelig nytte dagen.

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære aktivitet.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. En guide vil ta dere gjennom oppleggene og deler ut poeng til vinnerne. På slutten kårer vi et vinnerlag. Oppleggene inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

2 timer, etter avtale
hele året
Passer for alle!
Mobiltvekamp – 8
Mobiltvekamp – 8
Vinter
Tvekamp
Tvekamp
Tvekamp
Mobiltvekamp – 8VinterTvekampTvekampTvekamp

Oppdal Zipline Park

Ziplinerken finnes i Villmarksleiren over elva Driva. Vi sender deltakerne ut på en taubane som krysser elvejuvet. Oppdal Zipline Park består av 8 forskjellige taubaner som er opp til 140 m i lengde og henger 30 m over elva. Denne turen kan gi deg skikkelig glede og sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende.

1 time, etter avtale
hele året
klatresele størrelse XS til XL, 120 kg vektsgrense
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
ZiplineZiplineZiplineZiplineZipline

Priser       Kontakt Oss       Vilkår