Lagaktiviteter i Villmarksleiren

Aktiviteter for skolegrupper, familier, bedrifter. Lag, FerreningTeambuilding, lek og moro. Tvekamp, Zipline, 2 timer villmarksleir opplevelse. Come close to nature

build your team

 

break boundries

 

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære aktivitet.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. En guide vil ta dere gjennom oppleggene og deler ut poeng til vinnerne. På slutten kårer vi et vinnerlag. Oppleggene inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

2 timer, etter avtale
hele året
Passer for alle!
Mobiltvekamp – 8
Mobiltvekamp – 8
Vinter
Tvekamp
Tvekamp
Tvekamp
Mobiltvekamp – 8VinterTvekampTvekampTvekamp

Zipline

Zipline finnes i Villmarksleiren over elva Driva. Vi sender deltakerne ut på en taubane som krysser elvejuvet. Taubanen er ca 140 m langt og henger 30 m over elva. Returturen er på en lignende taubane som vil ta deg diagonalt tilbake til utgangspunktet. Denne turen kan gi deg sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende.

1 time, etter avtale
hele året
klatresele størrelse XS til XL, 120 kg vektsgrense
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
ZiplineZiplineZiplineZiplineZipline