skip to Main Content

Covid-19

Fine Opplevelser 2021

Vi ønsker deg velkommen på tur med oss i sommer! Vi oppfordrer folk til å reise ansvarlig, og vi gjør vårt ytterste for å forsikre dere om en trygg opplevelse hos oss. Vi følger de gjeldende retningslinjer fra regjeringen for gruppe størrelse og arrangementer. I tillegg følger vi NHO Reiselivs sin veileder for smittevern i reiseliv bedrifter.  Personer med symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta på aktiviteter. Dette gjelder både gjester og ansatte.

Driftsmønsteret vårt har endret seg litt for sesongen 2021. De fleste av disse endringene skjer i bakgrunn og påvirker opplevelsen for dere som kunde lite. Små endringer inkluderer ekstra desinfisering av utstyret (bl.a. våtdrakt, hjelm, årer osv.)  før og etter turene og begrenset antall deltakere per tur. Du trenger ikke å ha med egen våtdrakt.

Vi tar derimot tiltak mht. fellesarealer i samsvar med rådet fra helsedirektoratet. Felles dusjanlegget i både herre og dame garderober er stengt for store grupper. Ved raftingsenteret er det begrenset plass for skifting inne i anlegget. Vi ber at alle kunder kommer ferdigskiftet i ull- eller superundertøy for å gjøre skifting og utstyrsutdeling enklere for både dere som kunder og oss som aktivitetsleverandør.

Vi takker dere på forhånd for forståelsen av disse endringene. Vi gleder oss til å kunne levere spennende aktiviteter i sommer og for norgesferien din!

Avbestilling eller Endring

Bookinger som betales for via vår online portal refunderes ikke ved avbestilling eller utelatelse.

Ved evt. endring av dato eller tidspunkt kan det gjøres innen 14 dager før aktivitetens bestilt starttid. Endret dato kan ikke overstige 60 dagers forskjell fra den opprinelige bookingens dato.

Generelle Betingelser

Bookinger må registreres minst 6 timer før aktivitets start for å garantere deltakelse.

For grupper større enn 14 stk kreves det en 5000.- depositum. Depositum kan ikke refunderes.

Opplev Oppdal reserverer retten å endre eller kansellere turer ved ugunstig forhold grunnet bl.a. vannføring eller værforhold. I slike tilfeller vil forhåndsbetalt beløp bli refundert.

Opplev Oppdal reserverer retten å avlyse deltakere uten refusjon hvor deltakeren eller deltakerne ikke oppfører seg på en forsvarlig måte og etter guidens veiledning. Dette inkluderer bl.a. deltakere som er tydelig beruset eller har en tydelig redusert bevissthetsnivå.

 

2021 Covid-19 Betingelser

Individer som er nødt til å avstå pga. Covid-19 kan avbestille inntil 48 timer før turen uten gebyr. Endringer til nasjonale retningslinjer og nasjonalt reiseråd inkluderes som grunn for avbestilling.

Personer med akutt symptomer for luftveisinfeksjon blir nektet deltakelse.

Priser       Kontakt Oss       Vilkår