Hopp til innholdet

Grupper

Firmatur

Å møtes utenfor arbeidsplassen i et nytt miljø er en fenomenal måte å skape nye relasjoner på. Et godt arbeidsmiljø er viktig og Opplev Oppdal har lang erfaring med å sette sammen ulike pakker for akkurat dette formålet.

Teambuilding pakke

Teambuilding *dagpakke 1490.- + mva pr person, som inkluderer:
– 2 valgfrie aktiviteter
– kaffepause og lunsj
– Selskapslokale på dagtid**

Ønsker dere en firmatur strekker seg over en helg eller flere dager? Ta kontakt så organiserer vi en minnerik samling i fjellbygda Oppdal.

Aktiviteter
Velg ifra:
Tvekamp   (varighet 2 timer)
Escape Villmarksleir  (varighet ca 2 timer)
Zipline Park  (varighet 1-2 timer avhengig av antall deltakerne)
Isbading innføringskurs  (varighet ca 2 timer)
Rafting*  (varighet 3 timer)
Juving*  (varighet 3 timer)
*tillegg på 500.- kommer for henholdsvis rafting eller juving

Lunsj og kaffepause inkludert
Til kaffepause:
Bakeriet Sprøs berømte kanellsnurr og ferskbrygget kaffe
Til lunsj:
Gourmet Sandwich på håndverksbrød og en kald drikke.

Selskapslokale
**Tilgang til Njålshallen eller Gamma for bespisning og/eller møter på dagtid.
Projektor, lerret, A/V utstyr, disponibelt om gruppen vil ha disse.

Våre aktiviteter byr på mange ulike utfordringer hvor man er nødt til å tenke kreativt og samarbeide i blant annet rebusløp, tvekamp og Escape Villmarksleiren. Sammen med våre gode samarbeidspartnere setter vi sammen komplette, skreddersydde pakker med alt dere trenger for en helhetlig opplevelse – med for eksempel mat, møtefasiliteter, overnatting og ikke minst spenningsfylte aktiviteter.

Vi har kapasitet til å ta imot både store og små grupper, og kan tilpasse aktiviteter etter deres ønsker og behov.
Våg å hoppe inn i det ukjente sammen og bli bedre kjent med hverandre!

SE UNDER for aktiviteter som kan velges i dagspakken for bedrifter:

Tvekamp er en artig, engasjerende, og tidvis spennende lagaktivitet som passer for de aller fleste. Formålet med aktiviteten er å skape engasjement og få folk til å jobbe sammen ved å tenke litt kreativt og løse ulike oppgaver samt konkurrere lag mot lag. Moro, samarbeid og litt krangling pleier å følge med! Løypen er utviklet for å være ikke for fysisk krevende. Denne aktiviteten skal være først og fremst inkluderende, engasjerende, og morsom. 

Aktiviteten har en varighet på 2 timer og gjennomføres i Villmarksleiren på Oppdal. Dere deler opp i lag og går med veilederne våre på en rund i skogsområdet i Villmarksleiren. Guiden viser veien og forklarer hvordan de forskjellige øvelsene skal gjennomføres. Guidene våre er flinke til å tilpasse løypen etter gruppen.
Disse øvelsene inkluderer bl.a. øksekasting, pil og bue, puslespillet, labyrinten, hukommelses leken, knuteløpet, og flere.
 
Zipline Park
En tur i Oppdal Zipline Park i villmarksleiren kombineres ofte med tvekamp opplegget. Zipline parken består av 8 forskjellige zipline som er 50 m. til 140 m. i lengde og opp til 40 m. over elva Driva. Zipline byr på fart, spenning, og litt sug i magen og er samtidig ikke så veldig fysisk krevende.
 
Escape Villmarksleiren
Området ved elva Driva preges av eldgammel kulturhistorie, med gravfeltet Vang en steinkast unna. Med så mye historie følger det også med noen sladder, gåter, og mysterier. Historier om eldgamle mystiske trollbundet krefter henger som tåke over skogene i Vikamoen. Denne aktiviteten tar utgangspunkt i sagnet om Vikakjerringa, og dere skal undervise løse ulike gåter som vil hjelpe dere på veien til frihet. 
Escape Villmarksleir tar elementer fra både skattejakt og escape rooms, for å skape en engasjerende aktivitet som gjennomføres grupper på 4-8 personer. Aktiviteten er ikke fysisk krevende, men kreves kreativ tenking, problemløsing og lagarbeid for å lykkes. Oppgavene er satt opp for å utfordre hjernene deres som lag, og den enkleste løsning er ofte ikke det dere tror. Klarer dere å sette dere inn i mysterium og tenke utenfor boksen, er denne aktiviteten ypperlig for dere.
Maks antall 24 stk
 
Opplev isbading og pusten
Ønsker du å lære litt om hva kulden gjør med kroppen vår, og få et innblikk av hvor mye pusten vår har å si for vår generelle helse?

Dette er et lite innføringskurs hvor du får en gylden mulighet til å lære om de fantastiske fordelene isbading kan ha for helsen vår. Temaet for kurset blir pust, mindset og kulden. Vi vil ha fokus på mange av de fantastiske fordelene som finnes ved å eksponere seg for kulde, få et innblikk i hvor viktig det er å ha med oss pusten og hvordan vi skal gjøre oss mentalt klare for en iskald utfordring. Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser, og avsluttes med et kaldt bad i elven. Vi vil også snakke om hva slags risikoer som kan oppstå, og hvordan man utfører disse praksisene på en trygg og morsom måte. 

Rafting normaltur tar vi på elva Driva på Oppdal. Denne strekningen er middels vanskelig og egner seg godt for både de som rafter for den første gangen og erfarne raftere. Det er plass til 6 stk pr. båt pluss veileder. Det er muligheter for en liten klippehoppe på 4,5 m. underveis. Dere får sikkerhetsopplæring i hvordan å sitte i båten, padle flåten, og hvordan å bade i elva.
 
Deltakere får våtdrakt, flytevest, og hjelm av oss. Denne aktiviteten gjennomføres ute i alle typer vær. Det er krav om å være svømmedyktig. Ha med klær for å ha på seg under våtdrakten som ikke er bomull (enten eller ullundertøy, badetøy, treningstights) samt et par sko som kan bli blaut under turen. For å komme seg til/fra elva og båten må man gå kort distanser i ulendt terreng.
 
Påkledning, sikkerhetsopplæring, rafting, og skyss med raftingbussen tilbake til raftingsenteret inkluderes i tidsforbruket.
Strekningen vi rafter er ca. 14 km i lengde.
 
juvingturen tar man på seg våtdrakt, klatresele, og klatrehjelm for å utforsk et tidvis bratt og trangt juv. Denne turen er for de som ønsker en utfordring med fart, spenning og høyde!

I juvet hopper vi ut i vannfylte jettegryter fra høyder på 3 til 6 m. De som ønsker kan ta det frivillige hoppet på 10 m, i tillegg sklir vi ned noe naturlige vannsklier. Klatring i juvet innebærer bruk av via ferrata. Klatring med via ferrata er enkelt lite krevende. Likevel kjennes det tidvis luftig, og turen avsluttes med en flott utsikt 100 m over elva Driva. Sug i magen kan garanteres!
 
Deltakere får våtdrakt, klatresele, og klatrehjelm av oss. Denne aktiviteten gjennomføres ute i alle typer vær. Det er fordel å være svømmedyktig, men ikke et krav. Ha med klær for å ha på seg under våtdrakten som ikke er bomull (enten eller ullundertøy, badetøy, treningstights) samt et par sko som kan bli blaut under turen. Denne turen gjennomføres i ulendt terreng.
 
Fjelltur til Svarthaugen 
ca. 3 timer tur retur

 

Rafting

Rafting Normaltur
Populær
Rafting
Rafting Normaltur
Les om Rafting Normaltur

Juving

Juving
Populær
Juving
Juving
Les om Juving

Zipline

Zipline Park
Eventyrlig
Zipline
Zipline Park
Les om Zipline Park
Zipline Vengavollspranget
Eventyrlig
Zipline
Zipline Vengavollspranget
Les om Zipline Vengavollspranget

Lagaktiviterer

Tvekamp i Villmarksleiren
Alle
Lagaktiviterer
Tvekamp i Villmarksleiren
Les om Tvekamp i Villmarksleiren
Escape Villmarksleir
Lagaktiviterer
Escape Villmarksleir
Les om Escape Villmarksleir

Isklatring

Isklatrekurs Nivå 1 - Grunnkurs
Nybegynner
Isklatring
Isklatrekurs Nivå 1 - Grunnkurs
Pris fra:
NOK 2700 pp
Les om Isklatrekurs Nivå 1 - Grunnkurs
Nivå 2 - Teknikkurs for Brattis
Viderekommende
Isklatring
Nivå 2 - Teknikkurs for Brattis
Pris fra:
NOK 3300 pp
Les om Nivå 2 - Teknikkurs for Brattis
Isklatrekurs Nivå 3 - Ledklatring
Viderekommende
Isklatring
Isklatrekurs Nivå 3 - Ledklatring
Pris fra:
NOK 3500 pp
Les om Isklatrekurs Nivå 3 - Ledklatring

Overnatting

Villmarksleir Gapahuktunet
Overnatting
Villmarksleir Gapahuktunet
Les om Villmarksleir Gapahuktunet
Leie av Gamma
Overnatting
Leie av Gamma
Les om Leie av Gamma
Leie av Sælehuset
Overnatting
Leie av Sælehuset
Les om Leie av Sælehuset

Skredkurs

Skredkurs - 2 dager
Skredkurs
Skredkurs - 2 dager
Les om Skredkurs - 2 dager

Gift Card

Gavekort
Gavekort
Gavekort
Les om Gavekort

Pakker