skip to Main Content

Program for klassetur

Opplev Oppdal tilbyr overnatting og aktiviteter i forbindelse med klassetur. Aktivitetene inkluderer rafting, juving, fjelltur, og en dag i Villmarksleiren.

Programmet for aktiviteter kan være mellom 1 og 3 dager, med en kombinasjon av hel eller halvdagsaktiviter. Vi kan skreddersy et opplegg som passer for gjengen din når det gjelder både aktiviteter, overnatting, mat og budsjett.  Ta kontakt for prisliste.

  • 1 dag / 1 aktivitet, fra 750 pp ( alle alder )*
  • 3 dager/ 4 aktiviteter,  fra 1850 pp ( 10. klasse )*

*priser gjelder kun aktviteter, overnatting og mat kommer i tillegg

Ta kontakt med oss for en bestilling.

Rafting

Rafting føregår på normalstrekningen på Driva. Dette er en varierte og spennende raftingtur av middels vanskelighetsgrad.  Turen starter rolig, og så kommer en rekke vidde av stryk.  Mulighet for hopping fra klippe underveis.

mai- sept

3 timer
kl 10,14

750.- pp

Zipline

Zipline, 8 taubaner med ulike elementer

påske til 1 nov

ca. 1.5 timer

350.- pp

Fjelltur

Halv eller heldags fjelltur tilpasset for aldersgruppe.

mai- okt

3/6 timer

250.- /390.- pp

Juving

Juvingturen går i den nederste delen av Festa juvet, hvor vannet fra Trollheimen og Gjevilvatnet blandes med elva Driva. Vi følger juvet ned med strømmen til det er på sitt bratteste og vannet faller ned i Driva. Mer dramatisk og spektakulær juving finnes ikke i Norge!

mai- okt

3 timer
kl 10,14

690.- pp

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses.  Øvelser kan inkludere Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

hele året

2 timer

390.- pp

Dag i Villmarksleir

Villmarksleiren med Tvekamp, aktivitetsløyper og zipline

Sosialt, engasjerende, morsomt, spennende… Dette er dagen der alle trives og finner utfordringer og mestring! Vi bruker uteområdet i Villmarksleiren i Oppdal. Her har vi flere aktivitetsanlegg og spennende lag aktiviteter som elevene kan boltre seg i! Her er det ingen utstemming, bare inkludering.

hele året

6 timer

790.- pp

Overnatting og Mat

Vi samarbeider med Villmarksleiren og Oppdal Gjestetun for overnatting på klassetur. Vi kan hjelpe dere å arrangere mat fra Oppdal Mathallen.

  • Fra 626.- per person per dag inkludert overnatting, frokost, lunsj, varm middag, og kveldsmat

Transport skoletur

Transport til og fra aktivitetene er inkludert i aktivitetsprisen for skoleturer.

Priser       Kontakt Oss       Vilkår