Firmatur- aktiviteter for bedrifter

Skap litt moro på konferanse eller firmatur! På firmatur er det kjekt å komme seg ut i frilufta for å jobbe sammen i gruppe. Opplev Oppdal tilbyr gruppeaktiviteter og teambuilding med garantert moro, og alle får utfordre seg selv. 

Hva passer best for din gruppe? Vi har lang erfaring med aktiviteter som passer for en bred målgruppe. Bedrifter, private grupper, lag og foreninger, utdrikkingslag, vennegjenger, organisasjoner; prøv våre aktive opplevelser!

 

Ta kontakt med oss for et pristilbud.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen  med kreativiteten er helt sentral. Aktivitetene er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. Denne aktiviteten har samarbeid som hovedtema og vil forsterke motivasjon og  kommunikasjon innenfor en gruppe.  Vel egnet til bedrifter som ønsker å utvikle lagånden i bedriften på en morsom måte. Kan være satt opp som konkuranse mellom flere lag.

2 timer

hele året

6-160 personer

Zipline
Ta utfordringen og sug i magen. Støtt hverandre og ta zipline turen over vengavollhølen.
Tvekamp med zipline 3 timers program
En kombo tur hvor man får utfordre seg selv med både aktiviteter og litt fart og spenning.

1-3 timer

hele året

6-100 personer

Mobil Tvekamp
Dette er et teambuilding opplegg som kan settes opp på forskjellige steder og er en fantastisk måte å dele opp dagen.
Opplev Oppdal kommer til dere for å levere teambuilding tvekampen for gruppen din. Mobil aktivitetene går ut på farmen tema med konkurranser som inkluderer pil og bue, øksekasting, sauemelking, bålet, og katapulten!
Engasjerende, spennende.

1-2 timer

hele året

14-100 personer

Rafting

For bedriftsgrupper fremstår raftingtilbudet vårt som den rene teambuildingen. Deltakerne får både en individuell opplevelse, og en følelse av fellesskap. Det er tilfredsstillende å gjøre noe annerledes sammen

Passer til bedriftsgrupper av 4 – 80persons
Varighet: 3 t

3 timer

mai – september

6-60 personer

Juving

3 timer

mai – september

4-40 personer

Andre Aktiviteter

skredkurs

orientering

farmen teambuilding

paintball

1-8 timer

hele året

6-100 personer

Samhandling program

I bedriften er samhandling nøkkelen til suksess. Derfor har vi utformet et program med praktiske oppgaver der dette står sentralt. Aktiviteten foregår fortrinnsvis i Villmarksleiren, men vi kan også legge programmet til overnattingsstedet dersom de har et egnet område.

Kaffepause og kos? Vi kan ordne kaffe og kanelsnurr bålpause under aktiviteten.

logo

Priser       Kontakt Oss       Vikår