Program for skoletur

Opplev Oppdal tilbyr skoleturer og aktiviteter i forbindelse med skoletur. Aktivitetene inkluderer rafting, juving, fjelltur, og en dag i Villmarksleiren.

Aktivitetsprogrammet kan være mellom 1 og 3 dager, med en kombinasjon av hel eller halvdagsaktivitene.  Ta kontakt for prisliste.

  • 1 dag / 1 aktivitet, fra 790 pp ( alle aldre )
  • 3 dager/ 4 aktiviteter, 1950 pp ( 10. klasse )

Ta kontakt med oss for en bestilling.

Rafting

Rafting føregår på normalstrekningen på Driva. Dette er en varierte og spennende raftingtur av middels vanskelighetsgrad.  Turen starter rolig, og så kommer en rekke vidde av stryk.  Mulighet for hopping fra klippe underveis.

3 timer
mai-september
fra 690.- pp
Juving

Juvingturen går i den nederste delen av Festa juvet, hvor vannet fra Trollheimen og Gjevilvatnet blandes med elva Driva. Vi følger juvet ned med strømmen til det er på sitt bratteste og vannet faller ned i Driva. Mer dramatisk og spektakulær juving finnes ikke i Norge!

3 timer
mai-september
fra 690.- pp
Rafting og juving kombo

Rafting normalturen med karakteristiske stryk og en aktionfylt juvingtur. Vi rafter langs Drive elv (normalturen strekningen og videre nedover) til Festajuvet der vann fra Trollheimen og Gjevilvatnet renner ut. Her spiser vi lunsj (ta med matpakke), og da klatrer vi opp til Helvetes kanten. Herfra forstetter juvingturen med hopping, sklieing, og svømming.

6 timer
mai-september
fra 990.- pp
Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses.  Øvelser kan inkludere Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

2 timer
hele året
Zipline

Zipline, 8 virer ulike elementer

1-2 timer
hele året
Dag i Villmarksleir

Villmarksleiren med Tvekamp, aktivitetsløyper og Vengavollspranget Zipline

Sosialt, engasjerende, morsomt, spennende… Dette er dagen der alle trives og finner utfordringer og mestring! Vi bruker uteområdet i Villmarksleiren i Oppdal. Her har vi flere aktivitetsanlegg og spennende lag aktiviteter som elevene kan boltre seg i! Her er det ingen utstemming, bare inkludering.

6 timer
hele året

Overnatting og Mat

Vi samarbeider med Villmarksleiren og Oppdal Gjestetun for overnatting på skoleturene. Vi kan hjelpe dere å arrangere mat fra Oppdal Mathallen.

  • Fra 520.- per person per dag inlkudert overnatting, frokost, lunsj, varm middag, og kveldsmat

Transport skoletur

Transport til og fra aktivitetene er inkludert i aktivitetsprisen for skoleturer.

Normaltur
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår