Juving

Juving er en kjempemorsom, frisk og spenennde aktivitet egnet til de som er ute etter en utfordring.  Turen gir godt sug i magen og du vil kjenne høyden. Juvinggår i den nederste delen av Festa juvet, hvor vannet fra Trollheimen og Gjevilvatnet blandes med elva Driva. Vi følger juvet ned med strømmen til det er på sitt bratteste og vannet faller ned i Driva. Mer dramatisk og spektakulær juving finnes ikke i Norge!

Lyst til å prøve?

eller

Oppmøte for juving er på Breesgård Turistsenter. Turen i juvet starter i Gardshølen og innebærer hopping, en supersklie, svømming, og via ferrata! Alle hopp gjøres fra valgfrie høgder (2 m og høyere). Til slutt tar vi via ferrata (klatring sikret av vaier) til den frådende Driva, og du får svømme under fossene du nettopp har besøkt.

Du velger denne juvingturen dersom du godtar å bli med på eksponerte klippe- og jettegryteformasjoner, bading og ferdsel i trange jettegryter, hopping fra ulike høyder, og luftig klatring (via ferrata).  I tillegg er det en gåtur tilbake til utgangspunktet ved Breesgård Turistsenter. Juving passer best for litt sprekere folk og grupper.

Denne juvingturen kan tilpasses for større grupper, klasseturer, ungdommer og firmaturer. Et nyttig valg for de som ønsker utfording og vil pushe grenser, enten som gruppe eller individ.

Ta med ullsøkker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropelene, badedrakt, håndkle, og drikkeflaske.

Alle turer må være forhåndsbestilt og du må ha en avtale med oss, slik at guidene våre står klare når du kommer.

3 timer, oppmøte kl 10 og kl 14
mai-oktober
12 år
840.- pp
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår