Miniflåter

Opplev Oppdal tilbyr rafting i miniflåter på Driva. Padle egen båt. Velg ifra 2 ulike turer. Miniflåter tur er i 2-manns oppblåsbar kajakker som gjestene få styre selv under tilsyn av guide! Det er spesielt godt egnet til turer ved lav vannføring, som regel inntreffes i slutten of juli, august og september. Turene er inndelt etter vanskelighetsgrad og er tilpasset med aldersgrenser for Normalturen og Barne- og familieturen.

Lyst til å prøve? 

Normalturen med miniflåter

Miniflåter i Driva byr på en varierte og spennende tur av middels vanskelighetsgrad. Padle egen båt ned Driva!  Erfarne guider lærer gjestene hvordan å håndtere båten og navigere ned Drivaelv. Små båter gjør turen spennende uansett vannføringen. Turen passer utmerket for både erfarne rafterer og nybegynnere som ønsker å lære noe nytt og morsomt. En skikkelig mestringsaktivitiet hvor action er garantert!

Turen starter med praktisk sikkerhetsopplæring fra guiden og så lærer man hvordan å padle og styre egen båt i flatvann. Da får man oppleve elv og stryk tett på! Strykene er navn gått etter karakter og rafting historie, og inkludere  Vengavoll, Gammastryka, S-svingen, Bruhølen, Gydasteinen, Fliphølen og til slutt Annestryket. Strykning er ca. 7 km, med start ved Villmarksleiren (man blir kjørt hitt med buss etter skifting på Granmo Camping). Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Grad 3

aldersgrense 15 år

Ta med ullsøkker, badetøy, ull eller superundertøy-polypropelene, og joggesko som kan brukes under turen, og skifteklær og håndkle til etterpå.

3 timer, 7 km
kl 14, juli-oktober
840.- pp
15 år
Barne-og-Familieturen

Strekningen for barne- og familieturen er ca 6 km lang og går fra Skorheimsbrue til Vollan. Padle egen båt ned elva. Denne er en tur i miniflåter med plass til 2 personner i en oppblåsbar kajakk. Små båter gjør turen spennende uansett vannføringen. Turen passer utmerket for familier med litt eldre barn som ønsker å lære noe nytt og morsomt. En skikkelig mestringsaktivitiet!

Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter vi i garderobene, og alle sammen blir kjørt til startepunktet. Her blir det gitt praktisk sikkerhets- og padleopplæring. Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Turen starter med relativt rolige stryk og store åpne partier gjennom den vakre Drivdalen, og de største strykene kommer i den siste delen av turen. Helt til slutt kan man hoppe fra klippe. Jumprock er en populær klippe som gir barna sug i magen.

Ta med ullsøkker, badetøy, ull eller superundertøy-polypropelene, og joggesko som kan brukes under turen, og skifteklær og håndkle til etterpå.

3 timer, 6 km
kl 10 søn-fre juli, august
590.- pp
9 år
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår