Rafting

Opplev Oppdal gjennomfører rafting på Driva og tilbyr 3 ulike raftingturer. Rafting turene er inndelt etter vanskelighetsgrad og er tilpasset med aldersgrenser for Normalturen, Barne- og familieturen og Gråura ekspert.. Alle strekningene byr på fine naturopplevelser med stryk av ulik karakter og vanskelighetsgrad.

Lyst til å prøve? 

Rafting Normalturen

Rafting normalturen på Driva byr på en varierte og spennende raftingtur av middels vanskelighetsgrad.  Turen starter rolige, og så kommer en rekke vidde av stryk. Strykene er navn gått etter karakter og rafting historie, og inkludere Pyramidesteinen, Hakka, Ålmadroppet, Haikjeften, Brukarene, Vengavoll, Gammastryka, S-svingen, Bruhølen, Gydasteinen, Fliphølen og til slutt Annestryket. Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Grad 3- 4 Avhengig av vannstand ( aldersgrense 18 år med høyere vannstand, 12 år ifølge med voksen med lavere vannstand)

Ta med ullsøkker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropelene, bådedrakt, og håndkle

3 timer, 14 km
kl 10 og kl 14, mai-oktober
840.- pp/ 940.- pp lørdag
15 år
Rafting for Barne-og-Familier

Rafting strekningen for barne- og familieturen er ca 4 km lang og går fra Raftingsenteret til Vollan. Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter vi i garderobene. Her blir det gitt sikkerhetsbriefing og padleopplæring. Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Turen starter med relative rolige stryk og store åpne partier gjennom den vakre Drivdalen, og de største strykene kommer i den siste delen av turen.

Det står hopping fra klippe på programmet de periodene vannføringen tillater det. Jumprock er en populær klippe som gir barna sug i magen. Vi legger inn så mye bading vi kan etter vannføring, temperatur og ønsker fra deltakerne. Denne strekningen bruker vi også på skoleturene der ungene er under 15 års.

Ta med ullsøkker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropelene, bådedrakt, og håndkle

2 timer, 4 km
kl 10.30 søn-fre juni, juli, august
440.- pp
størrelse 116
Gråura

Dette er rafting på høyeste vanskelighetsgrad ( lV-V ), og er den ultimate raftingturen for de med raftingerfaring. Turen går fra Ishoel til Liahjell og inneholder stryk av ulik karakter og høg vanskelighetsgrad. Strekningen har utfordrende linjer og dette er teknisk krevende rafting – men vanvittig morsom og spennende. Inngangsstryket Storfallet er den første prøven… Denne inngangsporten kan minne om Hells gate fra Ringenes Herre.

Kun tilgjengelig ved lavere vannstand. Pga vannføring er det ikke hver sesong vi kan kjøre denne strekningen.

Minimum 8 deltakere per avgang. Deltakelsen krever at man har raftet tidligere, er svømmedyktig og har normal god helse.

ca. 6 timer
kl 10 søn-fre juli, august, september
1600.- pp
18 år
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår