Oppdal Zipline Park

Zipline er en spektakulær aktivitet com vil gi deg både en naturopplevelse og et uforglemmelig eventyr.  Vi anbefaler zipline til dere som er ut etter en aktivitet som er spennende og som alle kan få prøve. Ziplineparken befinner seg i Villmarksleiren og kan arrangeres hele året.

Lyst til å prøve?

Vi tilbyr 2 ulike turer i Oppdal Zipline Park. Zipline Park Komplett tur eller Vengavollspranget Klassisk tur og . Zipline Park komplett består av 8 ulike wiretaubaner som gir sug i magen. Vengavollspranget klassisk tur er egnet til større grupper med flere enn 10 stk og består av 2 wiretaubaner over Vengavollhølen !

barn på zipline tur
Zipline Park komplett

Zipline Park komplett består av 8 forskjellige wire taubaner. Taubanene varierer i lengde mellom 50 m – 140 m henger opp til 40 m over elva. Denne turen gir skikkelig glede og sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før og i løpet av turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende, forutsettes man kan gå opp trappe til startpunkt og ca. 200 m langs en sti.

Store grupper kan arrangere ziplinepark som en enkel aktivitet. Denne aktiviteten er ofte brukt til kurs og konferanser som en kort aktivitet i et fullpakket program. Kan også bli kombinert med andre aktiviteter i Villmarksleiren.

1.5 timer, etter avtale
hele året
klatresele størrelse XS til XL, 120 kg vektsgrense
Pris 350.- pp
Vengavollspranget Klassisk tur

Denne klassisk zipline turen arrangeres for grupper over 10 stk eller om vinter. Vengavollspranget finnes i Villmarksleiren over elva Driva. Vi sender deltakerne ut på en taubane som krysser elvejuvet. Taubanen er ca 140 m langt og henger 30 m over elva. Returturen er på en lignende taubane som vil ta deg diagonalt tilbake til utgangspunktet. Denne turen kan gi deg sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende, forutsettes man kan gå opp trappe til startpunkt og ca. 200 m langs en sti.

Store grupper kan arrangere zipline som en enkel aktivitet. Denne aktiviteten er ofte brukt til kurs og konferanser som en kort aktivitet i et fullpakket program. Kan også bli kombinert med andre aktiviteter i Villmarksleiren.

1 time, etter avtale
hele året
klatresele størrelse XS til XL, 120 kg vektsgrense
Pris 290.- pp
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår