Aktiviteter i Villmarksleiren

Letter du etter teambuilding og aktiviteter i Trøndelag? I Villmarksleiren på Oppdal finner man fantasktisk norsk natur med utsikt mot fjellandskapet og ro utenfor byen. Ta en tur i skogen med en av guidene vår og skape mye moro, engasjement, og minner! I Villmarksleiren finnes det aktiviteter som passer til alle sammen for å bryte grenser og for å virkelig nyte dagen.

Aktiviteter og Zipline Park i Villmarksleiren er velegnet aktiviteter for klasseturer, familier, bedrifter, utdrikningslag, og vennegjeng. Utfordre deg selv på norges råeste zipline park og styrk bånd i gruppen med kjempeartig lagaktiviteter. Disse aktivitetene passer bra som teambuilding eller et begeistring opplegg for alle typer grupper.

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære teambuilding og lag aktivitet. Denne egner seg for grupper mellom 6 til 160 personner. De enkelte aktivitetene er ikke spesielt fysiske krevende og opplegget kan tilpasses for å bli mer krevende for de som ønsker ekstra utfordring eller snillere for de som skal ta det med ro.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike øvelser som skal løses. Grupper deler opp i flere lag for å konkurere mot hverandre i et svært morsomt opplegg. En av guidene vår vil ta dere gjennom forskjellige poster og deler ut poeng til vinnerne. Helt til slutt kårer vi et vinnerlag. Oppleggene inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

2 timer, etter avtale
hele året
Passer for alle!
Mobiltvekamp – 8
Mobiltvekamp – 8
Vinter
Tvekamp
Tvekamp
Tvekamp
Mobiltvekamp – 8VinterTvekampTvekampTvekamp

Oppdal Zipline Park

Zipline Parken finnes i Villmarksleiren over et spektakulært elvejuv på Driva. Kjør over zipliner hvor fart og spenning garanteres. Oppdal Zipline Park består av 8 forskjellige taubaner som er opp til 140 m i lengde og henger 30 m over elva. Denne turen gir store smiler og sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen.

Oppdal Zipline Park passer bra som en morsom utfordringsaktivitet for de aller fleste gruppene og familiene. Styrk båndet i gruppen. Hopp ut, og nyt utsikten av Oppdals fjelllandskap!

Denne er en opplevelsesaktivitet som ikke er fysisk krevende, men det er krav at man kan gå trapp, langs skogsstier, og i ulendt terreng.

1 time, etter avtale
hele året
klatresele størrelse XS til XL, 120 kg vektsgrense
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Zipline
Barn På Zipline Tur
ZiplineZiplineZiplineZiplineBarn På Zipline Tur
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår