Overnatting og Arrangement

Villmarksleiren i Vikamoene

I skogen ved elva Driva, 5 km fra sentrum i Oppdal har vi satt opp flere hus inspirert av eldre byggeskikker. Stedet gir en intim atmosfære i røffe omgivelser, og det å samles rundt bålet er grunntanken i alle hus.

Gapahuktunet, Sælehuset, Njålshall og Gamma er det bygninger som kan leies ut i Villmarksleiren, for en dag, kveld, eller flere dager. De forskjellige bygninger er egnet til forskjellige arragementer, og det finnes et passende lokale til bryllup, konfirmasjon, firmafest, bursdagsfest, utdrikningslag, skolegrupper, idrettslag, or mer!

 

 

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Gamma

Det var her det begynte, i 1989. Gamma er det lune, trivelige rommet der en samles med ildstedet i midten av rommet. Har du aktiviteter i skogen med ei gruppe gir det en spiss på oppholdet å samles til en lunsj eller middag her etterpå.  Her er det plass til maksimalt 50 personer, men kan gjerne brukes for mindre grupper fra 10 personer og oppover. Gamma brukes også til gebursdager og andre sosiale treff.

Gamma 1
Gamma 1
IMG_0080
Trappa Vinterkveld

Gapahuktunet

Har dere lyst for en sosial samling med grilling etter/før aktivitetene? I Villmarksleiren finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted.

Det er en utmerket overnattingssted for utdrikkingslag, vennegjenger, og ungdommer. Trivelig å samles rundt bålet under en stjernefylt himmel. Her sover man ute, men under tak. Krever soveposse og liggeunderlag. Plass til ca. 30 personer. Her er dere for seg selv!

Det er lagt opp strøm, og vi ordnet til med vann. I tillegg er det 2 fine utedoer.

Gapa
Gapa
Gapa
Gapa
Gapa
Gapa

Sælehuset

Det er en egen atmosfære å overnatte i Sælehuset, og omgivelsene og husene gjør at det oppleves som sosialt og avslappa. Det er trivelig å samles rundt ildstedet på kvelden, etter en dag med aktiviteter.  Passer som overnatting for skolegrupper, idrettslag, småbedrifter, vennegjenger, utdrikningslag, og mer!

Sælehuset er et lafta hus med 40 sengeplasser som kan leies ut for overnatting. Huset har 3 rom, et midtrom med ildsted og sitteplasser rundt, og 2 soverom med madrasser. Ett soverom med 15 sengeplasser og ett med 25. Rett ved Sælehuset ligger ei lafta skogsbu med 4 sengeplasser, om det er noen som har behov for å ligge alene. Gjesten må ha med laken og sovepose for overnattingen.

Det er tilgang på vanlige toalett i Njålshallen, ca 100 meter fra Sælehuset. Det er ingen dusjer i Villmarksleiren.

Sælehuset 1
Sælehuset 1

Njålshallen

Njålshallen er storstua i Villmarksleiren. Vi kan sitere noen av gjestene: «Det her er Kongens sal», «det er rent andektig», «skal vi gifte oss på nytt?». Njålshallen er bygd som langhus, med utskjærte høysetestoler, peis, grovt tømmer og naturstein.  Den er ypperlig til bryllup, gebursdager, konfirmasjon eller andre sosiale sammenkomster. Den er også et godt kurslokale. Her er det bare å senke skuldrene og kose seg.

Vi kan dekke til 110 personer til fest, men er også godt egnet for grupper fra 50 og oppover. Det er restaurantkjøkken i bygget. Vi serverer ikke mat selv, men samarbeider med lokale leverandører av mat.

For deg som arrangerer kurs gir Njålshallen muligheten til å være alene, uten forstyrrelser fra andre grupper. Dessuten er det lett å kombinere kurs med uteaktiviteter.

Njålshall Kurs
Njålshall Kurs
Njålshallen Fest
Stol I Njålshall
IMG_0080
Trappa Vinterkveld
logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår