Villmarksleir

I Villmarksleiren skaper vi  moro og uforglemelige opplevelser med teambuilding aktiviteter som passer for alle. Vi har et tilpassende opplegg for bedrifter, skolegrupper, familier, utdrikkingslag, og vennegjenger. Villmarksleir holder åpen året rundt!

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med kreativiteten er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære aktivitet.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. En guide vil ta dere gjennom oppleggene og deler ut poeng til vinnerne. På slutten kårer vi et vinnerlag. Oppleggene inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassetstabling!

Tvekampen kan gjennomføres enten dere er 5 eller 150, som ren samhandling, eller som lagkonkurranse. Denne aktiviteten er vel egnet til alle grupper, fra utdrikkingslag og vennergrupper til skolegrupper og bedrifter.

Gapahuktunet

Har dere lyst for en sosial samling med grilling etter/før aktivitetene? I Villmarksleiren finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted.

Det er en utmerket overnattingssted for utdrikkingslag, vennegjenger, og ungdommer. Her sover man ute, men under tak. Krever soveposse og liggeunderlag. Plass til ca. 30 personer. Her er dere for seg selv!

Det er lagt opp vann og strøm. I tillegg er det 2 fine utedoer.

Vilmarksleiren er et skogsområde som ligger ned mot elva Driva. På totalt er 100 mål. Vilmarksleiren blir etablert i 1989 og vi samarbeider med Nerviken å tilby aktiviter og overnattinger som et total koncept.