skip to Main Content

Juving

Juving er en kjempemorsom, frisk og spennende aktivitet, egnet til de som er ute etter en utfordring!  Turen gir godt sug i magen og du vil kjenne på høyden. Juvinga går i den nederste delen av Festajuvet, hvor vannet fra Trollheimen og Gjevilvatnet blandes med elva Driva. Vi følger juvet ned med strømmen til det er på sitt bratteste, og vannet faller ned i Driva. Mer dramatisk og spektakulær juving finnes ikke i Norge!

Lyst til å prøve?

Oppmøte for juving er på Breesgård Turistsenter. Turen i juvet starter i Gardshølen, og innebærer hopping, en supersklie, svømming, og via ferrata (klatring sikret av vaier)! Alle hopp gjøres fra valgfrie høyder (2 m og høyere). Til slutt tar vi via ferrata til den frådende Driva, og du får svømme under fossene du nettopp har besøkt.

Du velger denne juvingturen dersom du godtar å bli med til eksponerte klippe- og jettegryteformasjoner, bading og ferdsel i trange jettegryter, hopping fra ulike høyder, og luftig klatring på vaier. Til slutt er det en gåtur tilbake til utgangspunktet ved Breesgård Turistsenter. Juving passer best for litt sprekere folk og grupper.

Denne juvingturen kan tilpasses til større grupper, klasseturer, vennegjenger og firmaturer. Et godt valg for de som ønsker utfording og vil pushe grenser, enten som gruppe eller individ.

Ta med ullsøkker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropelene, badedrakt, håndkle, og drikkeflaske.

Alle turer må være forhåndsbestilt og avtalt, slik at guidene våre står klare når du kommer!

kl 10, 14

fra 890.- pp

12 år i følge med voksne

Priser       Kontakt Oss       Vilkår