skip to Main Content

Miniflåter

Opplev Oppdal tilbyr rafting i miniflåter på Driva. Padle egen båt, og velg mellom 2 ulike turer. Miniflåter er i 2-manns oppblåsbare kajakker, som gjestene selv får styre under tilsyn av guide! Det er spesielt godt egnet til turer ved lav vannføring, som regel i slutten of juli, august og september. Turene er inndelt etter vanskelighetsgrad og er tilpasset med aldersgrenser for Normalturen og Barne- og familieturen.

Lyst til å prøve? 

Normalturen med miniflåter

Miniflåter i Driva byr på en varierte og spennende tur av middels vanskelighetsgrad. Padle egen båt ned Driva!  Erfarne guider lærer gjestene hvordan håndtere båten, og navigere ned elva. Små båter gjør turen spennende uansett vannføring. Turen passer utmerket for både erfarne raftere og nybegynnere som ønsker å lære noe nytt og morsomt. En skikkelig mestringsaktivitiet hvor action er garantert!

Turen starter med praktisk sikkerhetsopplæring fra guiden, og så lærer man hvordan padle og styre båten på flatt vann. Her får man oppleve elva og strykene tett på! Strykene har fått navn etter karakter og raftinghistorie. I Driva finner vi   Vengavoll, Gammastryka, S-svingen, Bruhølen, Gydasteinen, Fliphølen og til slutt Annestryket. Strykning er ca. 7 km, med start ved Villmarksleiren (man blir kjørt hitt med buss etter skifting på Granmo Camping). Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Grad 3

Aldersgrense 15 år

Ta med ullsøkker, badetøy, ull eller superundertøy-polypropelene, og joggesko som kan brukes under turen, og skifteklær og håndkle til etterpå.

Barne-og-Familieturen

Strekningen for barne- og familieturen er ca 6 km lang, og går fra Skorheimsbrue til Vollan. Man padler egen båt ned elva. Dette er en tur i miniflåte, med plass til 2 personer i en oppblåsbar kajakk. Små båter gjør turen spennende uansett vannføring. Turen passer utmerket for familier med litt eldre barn som ønsker å lære noe nytt og morsomt. En skikkelig mestringsaktivitiet!

Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter vi i garderobene, og alle sammen blir kjørt til startepunktet. Her blir det gitt praktisk sikkerhets- og padleopplæring. Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Turen starter med relativt rolige stryk, og store åpne partier gjennom den vakre Drivdalen. De største strykene kommer i siste del av turen. Helt til slutt kan man hoppe fra klippen Jumprock. Dette er en populær klippe, som gir barna sug i magen!

Ta med ullsøkker, badetøy, ull eller superundertøy-polypropelene, og joggesko som kan brukes under turen, og skifteklær og håndkle til etterpå.

3 timer, 6 km
kl 10 søn-fre juli, august
690.- pp (barn)
790.- pp (voksen)
9 år

Priser       Kontakt Oss       Vilkår