skip to Main Content

Rafting

Opplev Oppdal gjennomfører rafting på Driva, og tilbyr 3 ulike raftingturer. Turene er inndelt etter vanskelighetsgrad, og er tilpasset med aldersgrenser for Normalturen, Barne- og familieturen og Gråura ekspert. Alle strekningene byr på fine naturopplevelser med stryk av ulik karakter og vanskelighetsgrad.

Lyst til å prøve? 

Rafting normaltur

Rafting Normaltur byr på en variert og spennende raftingtur av middels vanskelighetsgrad.  Turen starter rolig, og så kommer en rekke ulike stryk. Strykene har fått navn etter karakter og raftinghistorie. Turen inneholder Pyramidesteinen, Hakka, Ålmadroppet, Haikjeften, Brukarene, Vengavoll, Gammastryka, S-svingen, Bruhølen, Gydasteinen, Fliphølen og til slutt Annestryket. Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Grad 3- 4, avhengig av vannstand. Aldersgrense 18 år med høyere vannstand, 12 år ifølge med voksen med lavere vannstand. Ta kontakt for mer info.

Ta med ullsokker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropelene eller badedrakt, håndkle, og pose til vått tøy.

kl 10, 14

fra 950.- pp.

15 år

Rafting for barne-og-familier

Strekningen for barne- og familieturen er ca 4 km lang, og går fra Raftingsenteret til Vollan. Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter vi i garderobene. Her blir det også gitt sikkerhetsbriefing og padleopplæring. Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Turen starter med relativt rolige stryk og store åpne partier gjennom vakre Drivdalen. De største strykene kommer i siste del av turen.

Det står hopping fra klippe på programmet i de periodene vannføringen tillater det. Jumprock er en populær klippe, som gir barna sug i magen. Vi legger inn så mye bading vi kan etter vannføring, temperatur, og ønsker fra deltakerne. Denne strekningen bruker vi også på skoleturer der barna er under 15 år.

Ta med ullsokker, joggesko, ull eller superundertøy-polypropylene eller badedrakt, og håndkle.

kl 10.30, 13.30

Barn 590.- pp.

Voksne 690.- pp.

116 cm

Gråura

Dette er rafting på høyeste vanskelighetsgrad ( lV-V ), og er den ultimate raftingturen for de med erfaring. Turen går fra Ishoel til Liahjell,og inneholder stryk av ulik karakter og høy vanskelighetsgrad. Strekningen har utfordrende linjer, og dette er teknisk krevende rafting – men vanvittig morsom og spennende1 Inngangsstryket, Storfallet, er den første prøven, og kan minne om Hells gate fra Ringenes Herre…

Kun tilgjengelig ved lavere vannstand. Pga vannføring er det ikke hver sesong vi kan kjøre denne strekningen.

Minimum 8 deltakere per avgang. Deltakelsen krever at man har raftet tidligere, er svømmedyktig og har normal god helse. Ta kontakt for mer informasjon.

kl 10

fra 1700.- pp.

18 år

Priser       Kontakt Oss       Vilkår