skip to Main Content

Oppdal Zipline Park

Zipline er en spektakulær aktivitet com vil gi deg både en naturopplevelse og et uforglemmelig eventyr.  Vi anbefaler zipline til dere som er ut etter en aktivitet som er spennende, og som alle kan prøve. Ziplineparken befinner seg i Villmarksleiren og kan arrangeres fra påske til 1 november (eller når snøen kommer).

Vi tilbyr 2 ulike turer i Oppdal Zipline Park: Zipline Park Komplett eller Vengavollspranget Klassisk.  Zipline Park komplett består av 8 ulike wiretaubaner som gir sug i magen. Vengavollspranget klassisk tur er egnet til større grupper med flere enn 10 stk, og består av 2 wiretaubaner over Vengavollhølen!

Lyst til å prøve?

Zipline Park

Zipline Park komplett består av 8 forskjellige wire taubaner. Taubanene varierer i lengde fra 50 m til 140 m, og henger opp til 40 m over elva. Denne turen gir skikkelig glede og sug i magen. Deltakerne kjører zipline én og én, og guidene gir veiledning hele tiden. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før og i løpet av turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende, men det kreves at man kan gå i trapper og ca. 200 m langs en skogssti.

Større grupper kan arrangere Zipline Park som en egen aktivitet, eller kombinere det med andre aktiviteter i Villmarksleiren. Denne aktiviteten er ofte brukt til kurs og konferanser som en kort aktivitet i et fullpakket program.

kl 11, 13, 15 eller etter avtal

450.- pp

110 cm
120 kg max vekt

Vengavollspranget Klassisk tur

Denne klassiske zipline turen arrangeres for grupper over 10 stk eller om vinteren. Vengavollspranget ligger i Villmarksleiren over elva Driva. Vi sender deltakerne ut på en taubane som krysser de ca 140 meterne over elvejuvet, og man henger 30 m over elva! Returturen er på en lignende taubane som vil ta deg diagonalt tilbake til utgangspunktet. Denne turen gir magesug for de aller fleste! Deltakerne kjører zipline én og én, og guidene gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som ikke er fysisk krevende, men forutsetter at man kan gå i trapper til startpunktet og ca. 200 m langs en skogssti.

Større grupper kan arrangere Zipline som en egen aktivitet, eller kombinere det med andre aktiviteter i Villmarksleiren. Denne aktiviteten er ofte brukt til kurs og konferanser som en kort aktivitet i et fullpakket program.

etter avtal

350.- pp, min 20 stk

110 cm
120 kg max vekt

Priser       Kontakt Oss       Vilkår