skip to Main Content

Aktiviteter i Villmarksleiren

Leter du etter teambuilding og aktiviteter i Trøndelag? Villmarksleiren i Oppdal ligger vakkert plassert midt i et klassisk norsk fjellandskap. Guiden vil lede dere mellom aktivitetene langs et nettverk av skogsstier, og man opplever lyden av elvebrus, synet av fjellene, og naturens ro på turen. Som gruppe vil man kjenne på mestring, glede, samarbeid og utfordring. I Villmarksleiren finnes det aktiviteter som passer til alle, for å bryte grenser og for å virkelig nyte dagen!

Aktiviteter og Zipline Park i Villmarksleiren er vel egnet for klasseturer, familier, bedrifter, utdrikningslag, og vennegjenger. Utfordre deg selv i norges råeste zipline park, og styrk båndene i gruppen med morsomme lagaktiviteter. Aktivitetene passer bra som teambuilding, eller et spennende opplegg for alle typer grupper.

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet, hvor samhandlingen med gruppen er helt sentral.  Tvekamp er vår mest populære teambuilding og lagaktivitet. Denne egner seg for grupper fra 6 til 160 personer. De enkelte aktivitetene er ikke spesielt fysiske krevende, og opplegget kan tilpasses for å bli mer krevende for de som ønsker ekstra utfordring, eller snillere for de som vil å ta det med ro.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opptil 12 ulike oppgaver som skal løses. Gruppen deler opp i flere lag, for så å konkurere mot hverandre i et svært engasjerende opplegg. En av guidene våre vil ta dere gjennom de ulike postene, og deler ut poeng. Helt til slutt kåres et vinnerlag. Oppleggene inkluderer blant annet Labyrinten, Puslespill, Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

Etter avtale

 

2 timer

Oppdal Zipline Park

Zipline Parken ligger i Villmarksleiren, over et spektakulært elvejuv på Driva. Kjør over zipliner hvor fart og spenning garanteres. Oppdal Zipline Park består av 8 forskjellige taubaner, som er opp til 140 m i lengde, og henger 30 m over elva. Denne turen gir store smil og sug i magen. Deltakerne kjører zipline én og én, og guider gir veiledning hele tiden. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen.

Oppdal Zipline Park passer bra som en morsom utfordringsaktivitet for de aller fleste grupper og familier. Hopp ut, og nyt utsikten av Oppdals fjellandskap!

Denne er en opplevelsesaktivitet som ikke er spesielt fysisk krevende, men det er krav om at man kan gå i trapp, langs skogsstier, og i ulendt terreng.

Om vinteren tilbyr vi Vengavollspranget klassisk zipline for grupper.

påske til ca. 1 nov.

1.5 timer

120 kg maks vekt

Villmarksleiren

Aktiviteter: Zipline | Villmarksleir

logo

Priser       Kontakt Oss       Vilkår