skip to Main Content

Overnatting og Arrangement

Villmarksleiren i Vikamoene

I skogen ved elva Driva, 5 km fra sentrum i Oppdal, har vi satt opp flere hus inspirert av eldre byggeskikker. Stedet gir en intim atmosfære i røffe omgivelser, og det å samles rundt bålet er grunntanken i alle hus.

Gapahuktunet, Sælehuset, Njålshall og Gamma er bygningene som leies ut i Villmarksleiren, for en kveld, en dag, eller over flere dager. De forskjellige bygninger er egnet til forskjellige arragementer, og det finnes et passende lokale til bryllup, konfirmasjon, firmafest, bursdagsfest, utdrikningslag, skolegrupper, idrettslag, og mer!

 

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Gamma

Gamma er det lune, trivelige rommet der en samles med ildstedet i midten. Det var her det begynte, i 1989. Har du aktiviteter i skogen med ei gruppe, gir det en spiss på oppholdet å samles her til en lunsj eller middag etterpå.  Her er det plass til maksimalt 50 personer, men kan gjerne brukes av mindre grupper fra 10 personer og oppover. Gamma brukes også til bursdager, konfirmasjoner, og andre sosiale treff. Gamma består av et hovedrom med bord, benker, og ildsted i midten, samt et kjøkken med kjøleskap, 4 kokeplater, oppvaskmaskin, 2 vasker, benkeplass, og egen kjøkkeninngang.

Gapahuktunet

Har dere lyst på en sosial samling med grilling før/etter aktivitetene? I Villmarksleiren finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted.

Det er et utmerket overnattingssted for utdrikkingslag, vennegjenger, og klasser. Et koselig sted å samles rundt bålet under en stjernefylt himmel. Her sover man ute, men under tak. Krever sovepose og liggeunderlag. Plass til ca. 30 personer. Her er dere for dere selv!

Det er lagt opp strøm, og vi ordner med vanndunk. I tillegg er det 2 fine utedoer tilgjengelig.

Sælehuset

Det er en egen atmosfære å overnatte i Sælehuset. Omgivelsene og bygget gjør at det oppleves som sosialt og avslappet. Det er trivelig å samles rundt ildstedet på kvelden, etter en dag med aktiviteter.  Passer som overnatting for skolegrupper, idrettslag, småbedrifter, vennegjenger, utdrikningslag, og mer!

Sælehuset er et lafta hus med 40 sengeplasser som leies ut for overnatting. Huset har 3 rom, et midtrom med ildsted og sitteplasser rundt, og 2 soverom med madrasser. Ett soverom med 15 sengeplasser, og ett med 25. Rett ved Sælehuset ligger ei lafta skogsbu med 4 sengeplasser, om det er noen som har behov for å ligge alene. Gjesten må ha med laken og sovepose for overnattingen.

Det er tilgang på vanlig toalett i Njålshallen, ca 100 meter fra Sælehuset. Det er ingen dusjer i Villmarksleiren.

Njålshallen

Njålshallen er storstua i Villmarksleiren. For å sitere noen av gjestene: «Det her er Kongens sal», «Det er rent andektig», og sist men ikke minst «Skal vi gifte oss på nytt?». Njålshallen er bygd som langhus, med utskjærte høysetestoler, peis, grovt tømmer og naturstein.  Den er ypperlig til bryllup, bursdager, konfirmasjon eller andre sosiale sammenkomster. Det er også et godt kurslokale. Her er det bare å senke skuldrene og kose seg.

Vi kan dekke til 110 personer til fest, men det er også godt egnet for grupper fra 50 og oppover. Det er restaurantkjøkken i bygget. Vi serverer ikke mat selv, men samarbeider med lokale leverandører. Bygget har 3 toaletter, og det er muligheter for å henge fra seg i inngangshallen.

For deg som arrangerer kurs gir Njålshallen muligheten til å være alene, uten forstyrrelser fra andre grupper. Dessuten er det lett å kombinere kurs med uteaktiviteter.

Villmarksleiren

Aktiviteter: Zipline | Villmarksleir

Priser       Kontakt Oss       Vilkår