skip to Main Content

Villmarksleir

I Villmarksleiren skaper vi  moro og uforglemelige opplevelser med teambuilding aktiviteter som passer for alle. Vi har et tilpassende opplegg for bedrifter, skolegrupper, familier, utdrikkingslag, og vennegjenger. Villmarksleiren holder åpen året rundt!

Finn den beste løsningen for gruppen din.

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet hvor samhandlingen med gruppen er helt sentral. Tvekamp er vår mest populære aktivitet.

Aktivitetene er lagt opp som ei rundløype i skogen, med opp til 12 ulike oppdrag som skal løses. En guide vil ta dere gjennom oppleggene, og deler ut poeng underveis. Til slutt kåres vinnerlaget. Opplegget inkluderer Labyrinten, Pusslespill,  Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassetstabling!

Tvekampen kan gjennomføres enten dere er 5 eller 160 personer, som ren samarbeidstrening, eller som lagkonkurranse. Denne aktiviteten er vel egnet til alle grupper, fra utdrikkingslag og vennergrupper til skolegrupper og bedrifter.

Gapahuktunet

Har dere lyst på en sosial samling med grilling før/etter aktivitetene? I Villmarksleiren finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted.

Det er et utmerket overnattingssted for utdrikkingslag, vennegjenger, klasser, idrettslag, og bedrifter. Her sover man ute, men under tak. Krever sovepose og liggeunderlag. Plass til ca. 30 personer. Her er dere for dere selv!

Det er lagt opp strøm, og vi stiller med vanndunker. I tillegg er det 2 fine utedoer på stedet.

Villmarksleiren er et skogsområde på totalt 100 mål som ligger ned mot elva Driva. Villmarksleiren blir etablert i 1989, og vi tilbyr aktiviter og overnattinger som et total konsept.