skip to Main Content

Zipline

Zipline er en spektakulær aktivitet som vil gi deg både en naturopplevelse og et uforglemmelig eventyr.  Vi anbefaler zipline til dere som er ut etter en aktivitet som er spennende og som alle kan få prøve. Zipline befinner seg i Villmarksleiren og kan arrangeres hele året for grupper av min. 8 stk.

Lyst til å prøve?

Zipline finnes i Villmarksleiren over elva Driva. Vi sender deltakerne ut på en taubane som krysser elvejuvet. Taubanen er ca 140 m langt og henger 30 m over elva. Returturen er på en lignende taubane som vil ta deg diagonalt tilbake til utgangspunktet. Denne turen kan gi deg sug i magen. Deltakerne kjører zipline en og en, og guider gir veiledning hele tida. Alle får en klatresele, sikkerhetsutstyr, og undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende.

Store grupper kan arrangere zipline som en enkel aktivitet. Denne aktiviteten er ofte brukt til kurs og konferanser som en kort aktivitet i et fullpakket program. Kan også bli kombinert med andre aktiviteter i Villmarksleiren.

Bestill

Varighet 1 time

min. antall 8

Oppmøte i Villmarksleiren

Klatresele størrelse S til XL

Vektgrensen 120 kg

 

Priser